Vīrietis, kurš neizkāpj no auto.

Nu jau arvien biežāk, ne tikai no Sonjas, bet arī citām savām draudzenēm esmu dzirdējusi kādu savādu noslieci vīriešu vidū. Garš vai īss, laipns vai bravūrīgs, nav pat svarīgi kāds raksturs vai izskats, tomēr viņus vieno – randiņi mašīnā. Vai tā ir kāda jauna randiņu tendence, kam būtu jāseko līdzi?

couple-argument-public-roadJo vairāk klausos šos stāstus, jo dīvainākas sajūtas mani pārņem. Visbiežāk čalis ir simpātisks, ar viņu ir daudz par ko runāt, bet visu jauko aizēno fakts, ka viss randiņš tiek pavadīts viņa auto. Plus jau protams, ir tas, ka viņam ir auto. Vēl labāk ja randiņa laikā sanāk izstaipīt kājas, apejot pāris apļus ap viņa spēkratu (tas jau ir “nākamais” līmenis). Tomēr kopš kura laika šie “auto randiņi” kļuvuši par normālu parādību.

“Visu vakaru nosēdējām pie benzīntanka. Sarunas raisījās labi, tikai man bija sajūta, ka viņš uz mani cenšas ietaupīt, jo jātiekas vēl ar piecām meitenēm!” Vai tas varētu būt iemesls? Lai lieki netērētu naudu restorānā ar meiteni, kas tev varētu arī neiepatikties – pirmo randiņu pavadīt auto (turklāt ne jau braucošā, jo benzīns taču jātaupa :D). Un ja nu meitene iepatīkas? Vai otrajā randiņā viņa būs pelnījusi iziešanu sabiedrībā? Lieki piebilst, ka daudzām šāds pirmais randiņš ir īsts deal breaker. Pat ja vīrietis bijis foršs, pēc auto randiņa nākamajam iespēja nemaz vairs netiks dota.

Nav jau pat runa, ka meitene pavadījusi divas vai pat trīs stundas ieveidojot matus, krāsojoties, izvēloties skaistu tērpu. Beigās centieni ir bijuši pilnīgi veltīgi, jo visa randiņa laikā vīrietis būs redzējis viņu sakumpušu priekšējā auto sēdeklī. Ja sieviete ir pacentusies sevi sapost, bet vīrietis, kuram pat gatavošanās randiņam aprobežojas tikai ar dušu, nepacenšas pat izdomāt saistošāku nodarbi par sēdēšanu auto, šķiet, ka pazūd līdzvērtība. Kādēļ sievietei vienmēr būtu jāiegulda vairāk?

Vai varbūt auto randiņu piekritēji jau sen ir aizņemti vīrieši (varbūt pat precējušies), un sēdēšana auto kādā klusā pievārtē, garantē, ka viņi netiks pieķerti?

Kas vai kurš ir ieviesis šo auto randiņu praksi? Un vai sievietei ar to būtu jāsamierinās? Vai varbūt būtu jāievieš kādi auto randiņu priekšnoteikumi, lai to padarītu par patīkamu piedzīvojumu!

pinterest-date-ideas-06-sess431

 

turpinājums sekos…

 

attēli: http://www.self.com/wellness/relationships/2013/05/pinterest-date-ideas-slideshow/

 

http://www.dimitri.co.uk/emotion/couple-argument-public-road.html

About feliisha

♥ I'm the fox you've been waiting for. Skatīt visus feliisha rakstus

Komentēt