Vīrietis, kurš neprot paklusēt!

Nerd With Red Roses On A Date

Sonja ir sieviete ar pieredzi. Pamatīgu randiņu pieredzi. Dažkārt tas bijis tīri izdzīvošanas jautājums (“Kad nauda iet uz beigām! Eju uz randiņiem – vismaz ir kas pabaro!”), bet lielākoties viņa tāpat kā daudzas – meklē partneri. Un ne vienmēr tur jābūt mīlestībai. Partneris var būt arī kam citam, ja saprotat, ko domāju!

Noskaņai!

Ja randiņi ir gluži vai reliģiska pārliecība, tad skaidrs, ka arī iemaņas potenciālā vīrieša izvērtēšanai ir salīdzinoši augstā līmenī. Es varbūt tagad sabiezinu krāsas, taču laika ir maz. To nedrīkst izniekot uz kaut kādiem zaļknābjiem un plānā galdiņa urbējiem (tādi gan parasti līdz randiņam pat netiek). Tomēr ir dažas lietas, kas vīrieti ierindos kādā no trīs kategorijām: 1)atmest, 2)paturēt vai 3)seksam derēs. Izklausās visai brutāli. Taču nav jēgas maskēt realitāti. Un tāda ir Sonjas realitāte.

Saka, ka katrai sievietei ir kaut kāds vīrieša tipāžs, kas gluži vai caurvij visus, kas viņai šķiet pievilcīgi. Un Sonja nav nekāds izņēmums. Jau vairākkārt viņai sanācis “uzrauties” uz vīriešiem, kas neprot paklusēt. Ir jau interesanti, ka esi piedalījies velomaratonos un pat ieguvis godpilno 23. vietu, vai ka tavam auto jau trīs reizes nozagti spoguļi, vai ka tavs kaķis ēd tikai Friskies kaķi barību un skaļi protestē, ja iedosi, ko citu. Bet vai nebūtu tikai pieklājīgi dot vārdu arī dāmai, kuru esi pacenties un pat aizvedis uz restorānu ar auduma salvetēm?

second-date-400x300Es saprotu, ka vīrieši ir tikai cilvēki, un arī viņi uztraucas. Uztraukums noteikti var radīt verbālo caureju, bet kaut kas tomēr nav kārtībā, ja tu pat nevēlies neko uzzināt par sievieti sev pretī. Ja pēc randiņa sievietei sāp galva no vīrieša muldēšanas, tā noteikti nav laba zīme. Pat ja šim indivīdam ienāk prātā uzdot pāris jautājumus visa vakara laikā, tad visticamāk uz tiem atbilde netiks sagaidīta. Tāda tipa vīrieši uzdod jautājumus, lai varētu pastāstīt vēl vairāk par sevi.

Un tieši internetā uz šādiem vīriešiem uzķerties ir visvieglāk. Tur uz uzdotajiem jautājumiem ir iespējams atbildēt, jo neviens necenšas runāt skaļāk par tevi, tiklīdz esi atvērusi muti.

Bored pretty woman with red hair in coffee house with male friend

Vai tāds vīrietis ir “vīra” materiāls? Nu kā uz to skatās. Nodzīvot dzīvi un zināt visu par viņu, kamēr viņš, pat pēc 20 laulībā pavadīties gadiem, nav noskaidrojis tavu mīļāko krāsu būtu visai interesanti.

Bet jebkurā gadījumā – seksam derēs!

Turpinājums sekos…

 

Attēli:

http://www.thefrisky.com/2012-05-10/7-ways-to-survive-the-second-date-slump/

http://www.gurl.com/2013/06/04/things-learned-first-dates/

http://craventhecity.com/blog/

 

About feliisha

♥ I'm the fox you've been waiting for. Skatīt visus feliisha rakstus

Komentēt