Kādas ir iespējas atrast vīru!

first-dateAr draudzeni aizsākām nelielu projektu. Tā kā pati neesmu aktīvo partneru meklētāju sarakstā, vairāk ieņemu neatkarīgās vērtētājas un analizētājas lomu. Tomēr mana draudzene Sonja (aizsargājot viņas privātumu un turpmāko izpētes procesu – vārds mainīts), ir vīrieša meklējumos, un līdz ar to ir praktiskā projekta izpildītāja. Divas sievietes, divas perspektīvas – daudzi vīrieši.

Tātad – cik reāli ir atrast vīrieti – vīru mūsdienu apstākļos? Ja pirms pāris gadu desmitiem mūsu izvēles ietekmēja ierobežotās tehnoloģiskās iespējas, šobrīd tādu problēmu nav. Toreiz bija jācer, ka izredzētā/ais nepazaudēs tavu telefona numuru vai adresi, ja vēlēsies nosūtīt vēstuli. Potenciālo partneru meklējumi sašaurinājās, ja dzīvesvieta bija neliels ciems, nevis pilsēta. Mūsdienās visu atrisina internets. Un lai gan daļa teiks, ka joprojām ir vecās skolas piekritēji un vēlas savu īsto satikt dzīvē, nevis izrakt no interneta dzīlēm, iespējas tomēr ir plašākas.

Tāpat kā potenciālais darba devējs, arī partneru meklētāji, var izmantot lieliskās interneta iespējas, lai pārbaudītu konkrēto personu. Dažkārt mēs nepasakām to, ko parādām savos sociālajos tīklos. Un tas lūk atrisina mūsu steidzīgā gadsimta lielāko problēmu – laika trūkumu. Atliek vien pārbaudīt pāris bilžu galerijas, vienreiz satikt un palasīt postus, lai saprastu – būs vai nebūs.

Tomēr, ar visu šo ekstra palīdzību vien nepietiek un arvien vairāk jaunu dāmu (par vīriešiem nevarēšu spriest tik labi), kas pašas strādā, izskatās lieliski un ir brīnišķīgas sarunu biedrenes, arī savos 25 un vairāk gados ir pavisam vienas. Ja patinam lenti uz atpakaļ, liela daļa mūsu vecāku un vecvecāku tajā vecumā jau bija precējušies, uzcēluši māju un audzināja otro vai pat trešo atvasi. Loģiski, ka dīķītis bija mazāks, un tas paātrināja izvēles izdarīšanu. Tehnoloģijas mūsu izvēles tikai apgrūtina. Dīķis ir kļuvis par okeānu un neviens nenoliedz, ka tavs iespējamais partneris varētu atrasties pretējā Zemes puslodē. Viss ir iespējams. Un kurš gan gribētu sasteigt, ja izvēles iespējas ir tik bezgalīgas. Domāju, ka arī mūsu vecāki rīkotos savādāk, ja būtu zinājuši, kas notiek otrā lauka malā. Tāpēc neieslīgsim dziļākos salīdzinājumos ar jau pagājušiem gadsimtiem.

maewestBet tad nu atgriežoties pie projekta. Sonja ir brīnišķīga blondīne ar mīlīgu seju, patīkamu humora izjūtu un interesi par dažādiem kultūras pasākumiem. Turklāt, viņa ir brīva savos seksuālajos uzskatos un nebaidās no eksperimentiem (tas man bija jāpasaka, lai saprotat – ka viņa ir ķēriens! ). Tomēr viņai gadās uzkāpt uz nepareizajiem “grābekļiem” un ik pa laikam saņemt belzienu pa pieri. Ilgi esam diskutējušas, kas mūsdienu vīriešiem ir par vainu, taču netiekam skaidrībā. Un vaina noteikti nav viņos vien (lai kā tipiskai sievietei gribētos tā domāt). Vaina ir sabiedrībā.

Protams, sievietes ir kļuvušas ļoti izvēlīgas. Bet nav nemaz citu variantu, ja izvēles iespējas ir plašas jāsāk izvirzīt kritēriji. Un šķiet, tas pats noticis ar vīriešiem.

Kādas ir iespējas atrast vīru/vīrieti/partneri šādā sabiedrībā? To Sonja centīsies noskaidrot savos intensīvajos randiņos ar dažāda tipa vīriešiem (vecumā no 25-40).

 

Turpinājums sekos…

 

attēli:

http://logodatabase.net/speed+dating+logo

http://absentmindedoracle.blogspot.com/2010/06/defining-lady.html

 

About feliisha

♥ I'm the fox you've been waiting for. Skatīt visus feliisha rakstus

2 responses to “Kādas ir iespējas atrast vīru!

Komentēt